Om


Therese Salomon jobber som coach i Infinitt og er bosatt i Oslo. Hun er utdannet og sertifisert profesjonell Co-Active coach gjennom Coaches Training Institute (CTI). I tillegg er hun adjunkt med opprykk og har bakgrunn med flere år som karriererådgiver for voksne og lærer i i ungdomsskolen. Therese har alltid vært glad i mennesker, språk og kommunikasjon.

Igjennom coachingen bistår Therese deg i å hente frem og bevisstgjøre deg dine iboende verdier, lengsler og naturlige ressurser. Hennes bidrag i coaching-relasjonen er å gi fokus til hele deg; tankene dine – følelsene dine – det fysiske deg og den sjelelige/immaterielle delen av deg. Co-active coaching handler også om å anerkjenne, utforske og utfordre dine etablerte oppfatninger om hvem du ER og det du GJØR, samtidig som det handler om å «bare være», gå til handling, finne balanse – bevegelse på flere plan.

Igjennom ny bevissthet og oppdagelse om deg selv, vil du kunne foreta bevisste valg i forhold til hvem du vil være og hva du ønsker å gjøre. – Nye valg og nye handlinger som steg for steg fører deg i den retningen du ønsker å leve livet ditt.

 

_dsf0236Kontakt