Referanser


 

«En fantastisk coach!»
– Anonym

«Høsten 2016 hadde jeg gleden av å jobbe med Therese. Jeg var på et sted i livet hvor store forandringer, både ønskede og uønskede, fant sted, og Therese var en veldig viktig støttespiller for å finne ut av alt sammen. Hun hjalp meg til å bli sikker på både hva jeg ville gjøre, og hvordan jeg skulle få til de endringene jeg ønsket å oppnå. Jeg kom til henne for å få hjelp med en helt spesifikk situasjon, men endte opp med å få hjelp til alle de andre tingene jeg ikke helt visste at jeg ønsket å endre.

Jeg opplevde Therese som en god, trygg og stødig støtte i min utvikling, og følte aldri at jeg ble dømt for noe av det jeg tenkte eller sa. Å kunne være helt dønn ærlig med meg selv i trygge omgivelser, var veldig viktig for at jeg kunne komme dit jeg ville, og jeg følte meg trygg og ivaretatt hele veien. 

Jeg har møtt mange coacher som har tilbudt meg sine tjenester opp gjennom årene, men har aldri slått til, fordi jeg ikke har følt meg helt vel med dem. Therese gav meg en umiddelbar følelse av tillit da jeg traff henne, og jeg bestilte time der og da. Det har jeg ikke angret på!»
– Hilde Lund

 

«Coaching har hjulpet meg gjennom en utrolig utfordrende fase i livet og bidratt til en positiv innstillingen til det som kommer. Det har blitt veldig tydelig for meg hva mine verdier er og hvordan jeg ideelt sett ønsker å forholde meg til vanskelige situasjoner. Jeg hadde et sterkt ønske om å kartlegge mine personlige mål, disse ble tydelige for meg etter coachingen. 

Therese er en motiverende, fokusert og empatisk coach. Selv om jeg ofte ble konfrontert med min egen negativitet, så hjalp hun meg til å håndtere denne og dessuten gi ubehag en positiv vending. Hun legger til rette for at man kan ta opp og jobbe med det man selv ønsker, derfor var hver session aktuell. Hun benytter seg av gode verktøy som jeg igjen har brukt på egenhånd når vanskelig situasjoner har oppstått. 

Jeg gledet meg til hver coaching – session og følte meg motivert og løsningsorientert etter hvert møte. Therese er en utrolig blid og hyggelig person som jeg gir mine sterkeste anbefalinger til.»
– Anonym

 

«Etter coaching med Therese sitter igjen med nyttige mentale bilder, som jeg ofte henter frem og bruker i hverdagen. 

Jeg opplevde Therese som en imøtekommende, åpen, varm og morsom person som samtidig skaper struktur og og trygge rammer for relasjonen mellom oss i timene. Jeg anbefaler henne varmt videre!»
– Runa Carlsen 

   52 år

 

«Jeg opplevde å få mer fokus, både i forhold til tidsbruken min og det å ta bevisste valg – kjenne at dette er meg, dette handler om meg. Har funnet frem til min egen stemme og hvor jeg står når det gjelder mine valg og mål. Gjennom coachingen oppdaget jeg små ting ved med selv, ‘nye steder’ inni meg selv som nå er blitt tydeligere for meg og gjort meg mer bevisst. Er mer tilstede og bevisst i mine valg. Fått veldig mye ut av det. Merker at jeg er mer opptatt av å tenke over og se de langsiktige målene. Har fått mer guts til å undervise, noe jeg ikke trodde jeg ville klare – det var en av mine største redsler. Oppdaget at det som skjer i coachingen kommer fra meg og ikke fra coachen – jeg ble speilet.

Therese tar tak i det man trenger hjelp med, setter seg inn i og er fokusert på deg. Lett å kommunisere og samarbeide med. En behagelig person. Flink til å motivere. God coach.»
– Halima Eid, lærerstudent

 

Image 29.05.2017 at 16.02 «I chose to have coaching with Therese at a time when I needed some general direction with life. We agreed on 5 sessions. The most valuable aspect of the coaching was feeling comfortable and safe with Therese. It was then easy to be open with my thoughts and I felt I was understood. Therese was great at keeping me on track especially when I did not always do my “homework”. She did not give up on me but instead helped me to re-focus and move forward. She has great intuition, warmth and humour, all of which I appreciated when working with her. Combined with her coaching knowledge, Therese provides a secure, receptive, structured space to grow within, that I absolutely recommend.»
– Carol Akporiaye